Tavs konts
    Krems krāsas auduma somiņa ar izšūtu kaķa sejas dizainu un tekstu "Es patiešām neesmu kaķis." Iezīmē zelta toņa detaļas un noņemamu siksnu.
    Zelta tonī taisnstūra soma ar regulējamu siksniņu, gludiem tekstūras virsmas elementiem un logotipa detaļu priekšpusē. Aizdare un stiprinājumi ir arī zelta tonī.
    Sānu soma ar zelta tonī rāmi, iekšpusi ar ziedu rakstu rozā un zaļā krāsā, un krēmveida ārpusi. Iekļauj aizdari.
    Zelta tonēta slēdzene ar ziedu rakstu iekšpusi, kurā ir rozā un dzelteni ziedi. Iekšā ir bežīgas siksnas ar zelta detaļām.
    Auduma apklāts grāmata ar gaismu bēšas krāsas vāku. Satur izšūtu tekstu: "Man tiešām nerūp kaķi" pelēkā un sarkanā krāsā. Minimālisma dizains.
    Auduma piezīmju grāmatiņa ar kaķa ilustrāciju un uzrakstu "Man tiešām nerūp kaķi", ar rozā kasti un melnu lentu.
    Kokvilnas piezīmju grāmatas vāks krēmkrāsā ar izšūtu pelēku kaķa seju. Teksts skan "Es tiešām neesmu kaķis," ar "kaķis" sarkanā krāsā. Vienkāršs dizains un tekstūra.

BOOK CLUTCH I REALLY DON'T CAT STRAPPED - Vakarsomiņa - bosco

1 340,00 €Ar PVN

Pašreizējā Atlasītā krāsa bosco

Piegāde

Pārdod un piegādā

• Standarta piegāde

bezmaksas

Bezmaksas piegāde un bezmaksas atgriešana

30 dienu atgriešanas politika

Ārējais materiāls:

Tekstils, metāls
    Odere:

Tekstils

Aizdare:

Aizdare ar skavu
    Pārnēsāšanas iespējas:

Noņemama plecu siksna, regulējama plecu siksna, dažādas pārnēsāšanas iespējas
    Preces numurs:

OLZ51H009-T11

Augstums:

14.5 cm (One Size izmērs)
    Garums:

20 cm (One Size izmērs)
    Platums:

3.8 cm (One Size izmērs)

Olympia Le-Tan